Relax & Me partners

Relax & Me werkt samen met professionals uit diverse vakgebieden. Dit team gelooft met hart en ziel in de mogelijkheden het beste te kunnen halen uit mens en bedrijf.
 


advies, begeleiding en onderzoek

advies, begeleiding en onderzoek

Stress centrum

Relax & Me werkt samen met het Stress Centrum. Het Stress Centrum richt zich op het op het adviseren, begeleiden, onderzoeken en het geven van voorlichting ten aanzien van stress en werkdruk.  


Ruud Meulenberg Training & coaching

Relax & Me werkt samen met Ruud Meulenberg Training & coaching  Het is de passie van Ruud om mensen een beter leven te geven na een burnout. Ruud en zijn team combineren coaching voor zowel particulieren als bedrijven met bewegen in de natuur. Wetenschap toont op elk front aan: Stil zitten en luisteren heeft op geen enkele manier zin. Daarom werken Ruud en zijn team altijd in een natuurlijke omgeving, en helpen zij mensen door te gaan bewegen (wandelen, hardlopen, fietsen, etc).

Bij Ruud Meulenberg coach ik in de natuur in de regio's Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Ik heb speciaal aandacht voor coaching van gezinsleden/partners, teams en groepen. Check hier mijn profiel. http://ruudmeulenberg.nl/over-kiki/


Bofit

Naast mijn eigen coachingpraktijk werk ik als coach bij BoFit® Burnoutbegeleiding + Stressmanagement. Ik begeleid het fysieke en mentale herstel van mensen met burn-out en stressgerelateerde klachten volgens de BoFit-methode: lichaamsbeweging gecombineerd met cognitieve en mentale coaching. Alle sessies vinden in de natuur plaats.Kijk voor meer informatie of een vrijblijvende kennismakingsessie op www.bofit.nl.imago, styling, communicatie

MissPerfect

Relax & Me werkt samen met MissPerfect op het gebied van verbeteren van effectiviteit op professioneel en persoonlijk gebied. Kracht door uitstraling. 


 

loopbaancoaching

De Klerk drijfveermanagement

Relax & Me werkt samen met De Klerk drijfveermanagement op het gebied van hervinden van balans en plezier in je loopbaan.